131.0436.432 / 131.0436.436

Produs nou

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 9 BW / OD FRAME 9

2 491,00 lei

-7%

2 316,63 leicu TVA

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 9 BW / OD FRAME 9

GARANTIE 3 ANI

Kitul de  instalare standard si montajul se achizitioneaza separat.Solicitati informatii.

Pentru utilizarea confortabila si economisire de energie

Aveti grija sa alegeti aparatul de aer conditionat de capacitatea potrivita pentru spatiul d-voastra. Aparatul de aer conditionat va consuma mai putina energie in incaperile bine izolate. Evitati sa montati unitatile interne si externe ale aparatul de aer conditionat direct in razele de soare. Nerestrictionarea debitului de aer a unitatilor interne si externe va duce la o exploatare mai eficienta. Nu se recomanda sa reglati caldura prea mare sau prea mica a aparatului d-voastra,pentru ca va duce la pierderea performantei si a confortului. Reglarea temperaturii camerei cu 5-6 grade diferit de temperatura de afara va duce la functionare optima. Pentru protejarea calitatii aerului din incapere, trebuie sa se faca periodic intretinerea si schimbarea filtrelor. Pentru functionarea indelungata si performanta a aparatului d-voastra, trebuie sa se faca intretinere periodica a unitatilor interne si externe.

Filtrul standard de praf

Acest filtru retine praful si particulele din camera, imbunatatind calitatea aerului din camera, se poate scoate si spala, permitand functionarea aparatului cu performanta din prima zi.

Filtru cu carbon activ

Inlatura mirosurile neplacute ca polenul sau amoniacul si retine prin intermediul suprafetei filtrului cu fibra electrostatica, praful, fumul si parul de animale ce pot provoca alergii.

Filtrul cu retinere formaldehida

Retine formaldehide ca de exemplu compusi organici volatili (VOC) si celelalte gaze toxice. In acelati timp inlatura mirosurile neplacute si ridica calitatea aerului din camera.

Power Inverter

La aparatele de aer conditionat Franke atat compresorul cat si ventilatoarele unitatilor interioare si exterioare sunt produse cu aceeasi tehnologie DC Inverter si datorita acestui lucru aparatele sunt mai eficiente.

Clasele de energie (A++ racire, A+ incalzire)

Franke, prin aparatele de aer conditionat Frame Split ofera produse in clasele de energie A++ la racire si A+ incalzire, asigurand armonie perfecta intre design si performanta.

SEER & SCOP (Eficienta sezoniera)

Energia de racire sau de incalzire rezultata din energia consumata de aparatele de aer conditionat, sunt masurate cu valorile sezoniere pentru racire SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) si pentru incalzire, SCOP (Seasonal Coefficient of Performance). Aceste valori sezoniere nu sunt obtinute la aceeasi temperatura constanta si sub aceeasi sarcina, ci la temperaturi schimbatoare ale atmosferei si in sarcini diferite. In acest fel, se ofera posibilitatea consumatorilor sa faca comparatie intre diferite aparate. De asemenea, pe etichetele energetice sunt prezentate valorile SEER si SCOP in raport de zonele geografice.

Gaz de racire R410G -Gaz de racire ecologist de generatie noua!

Pe langa marirea performantei aparatelor de aer conditionat este preferat pentru sistemele moderne de aer conditionat pentru ca nu afecteaza stratul de ozon.

Unitate interioara si exterioara silentioasa

Unitatile interioare si unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat Franke sunt foarte silentioase datorita fantelor unitatilor interioare si exterioare si a compresorului produs cu tehnologia DC inverter. Valorile nivelului de zgomot masurat in conditiile de masurate standard pentru incalzire si racire a aparatelor de aer conditionat Franke Frame Split, se gasesc pe etichetele energetice.

Modul Somn

Functia SOMN, se utilizeaza pentru a reduce consumul de energie in timpul in care dormiti (pentru a ramane intr-un mediu confortabil, nu este nevoie de aceleasi valori de temperatura). Aceasta functie poate fi activata prin intermediul telecomenzii. Cand sunteti pregatiti de somn, apasati butonul SOMN. Cand functioneaza in modul RACIRE, dupa o ora unitatea va scade temperatura cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va creste din nou cu 1°C. In modul INCALZIRE, dupa o ora unitatea va creste temperature cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va scade din nou cu 1°C. Aceasta valoare noua a setarii va fi pastrata timp de 7 ore, dupa care unitatea se va opri automat.

Ventilator 12 trepte

Ventilatorul unitatii interne este actionat cu tehnologia DC inverter, functioneaza mai silentios in 12 trepte diferite si creeaza un mediu mai confortabil.

1 W consum de energie in stand-by

In momentul in care aerul conditionat nu functioneaza (este in standby) consumul de energie este de numai 1 W.

Functie Turbo

Cand se utilizeaza aceasta functie, aparatul de aer conditionat, cand incepe sa raceasca sau sa incalzeasca, va functiona la putere maxima si in cel mai scurt timp va aduce temperatura confortabila dorita a mediului ambiant.

Intreruperea accidentala a alimentarii

Daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica, dupa revenirea energiei, aparatul de aer conditionat va incepe sa functioneze automat cu setarile initiale.

Evacuare apa

Racordul la unitatea interna se poate face atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga, avand flexibilitate la efectuarea montajului.

Racire -15/-50 grade

Chiar in situatiile in care temperatura aerului exterior scade la -15 grade sau creste la +50 grade, puteti folosi cu incredere aparatul dumneavoastra de aer conditionat in modul racire.

Atentionare de scurgere a gazului de racire

Cand se va depista scurgere a gazului de racire, unitatea interna va indica automat “EC”. Datorita acestui sistem de avertizare, se previne deteriorarea compresorului din cauza lipsei gazului de racire.

Avertizare sonzor temperatura

In situatia in care se declanteaza senzorul de temperatura, display-ul aparatului de aer conditionat va indica defectiunea si va continua sa functioneze. In acest fel, daca este nevoie urgenta, aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze.

Tehnologie Goldfin

Unitatea de condensare a unitatii externe, este acoperita cu tehnologie goldfin, care protejeaza vreme indelungata impotriva coroziunii si creste performanta aparatului de aer conditionat.

CARACATERISTICI GENERALE

Capacitate (BTU): 9000

Clasa de energie: A++

Coeficient de randament sezonier la racire - SEER (W/W): 6.9

Coeficient de randament sezonier la incalzire - SCOP (W/W): 4

Numar trepte ventilator: 4

Inverter: Da

Kit instalare inclus: Nu

Componenta kit instalare: 5 m teava cupru,5 m cablu electric, 5 m furtun scurgere, consola montaj 50mm, banda decorativa, holdzsurub, elemente de fixare

Telecomanda: Da

Afisaj: LED Racire RACIRE

Capacitate de racire: max 11300 BTU

Capacitate de racire (W): max 1270

Curent la racire (A): max 5.4

Clasa de energie racire: A++

INCALZIRE

Capacitate incalzire (btu): max 12700

Capacitate de incalzire (W): max 1330

Curent la incalzire (A): max 7.61

Clasa de energie incalzire: A+

FUNCTII

Ventilare: Da

Incalzire: Da

Dezumidificare: Da

Auto Restart: Da

Dezghetare automata: Da

Timer: Da

Sleep/Night mode: Da

Functii speciale: Functie Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura ambientala maxima interior (°C): 32

Temperatura ambientala minima interior (°C):: 17

Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 50

Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15

Culoare unitate interioara: Alb/Negru

Culoare unitate exterioara: Alb

Zgomot unitate interioara (db): 52

Zgomot unitate exterioara (db): 58

Greutate unitate interioara (kg): 6.5

Greutate unitate exterioara (kg): 26.6

Dimensiuni nete unitate interioara (mm): 715 x 188 x 250

Dimensiuni brute unitate interioara (mm): 775x260 x 324

Dimensiuni nete unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555

Dimensiuni brute unitate exterioara (mm): 900 x 345 x 585

Lungime cablu alimentare: 1.5 m

Agent de racire: R410A

Garantie 3 ani
Capacitate de racire ( Btu/h) 9000
Clasa de eficienta energetica racire A++
Inverter da
Dezumidificare da
Sleep/Night mode da

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 9 BW / OD FRAME 9

Aparat de aer conditionat Franke FR FRAME 9 BW / OD FRAME 9

10 alte produse în aceeași categorie

aer conditionat

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Folow Us