Transport și livrare

Desi livrarea constituie doar o mica parte a serviciilor noastre, aceasta este in fapt esentiala; intregul proces trebuie finalizat in cele mai bune conditii astfel incat clientii nostri sa raman pe deplin multumiti de alegerea facuta.

Faptul ca va plasam pe dumneavostra, clientul nostru, in centrul a tot ceea ce facem, ne confera unicitate. Cele sase puncte evidentiate in cele ce urmeaza va vor face sa intelegeti rapid de ce suntem diferiti: 
1. servicii rapide si eficiente- Livrarea se va face in fata imobilului mentionat la adresa de livrare,. in termen de doar cateva zile din momentul efectuarii comenzii De asemenea avem disponibil serviciul de "livrare in aceeasi zi" sau "livrarea a doua zi".
2. livrare pe placul tau- Efectuam livrari pe intreg teritoriul tarii 6 zile pe saptamana; clientii nostri cu un program incarcat pot beneficia de livrarile efecuate sambata. 
3. Conectarea- Va putem facilita conectarea noii aparaturi la un pret avantajos, economisindu-va timpul si energia pe care le-ati fi putut irosi in cautarea unui specialist. 
4. Pretul- Va putem livra produsele comandate la un pret avantajos scutindu-va disconfortul deplasarii pana la unul din sediile noastre (va rugam sa luati in calcul existenta unor taxe suplimentare numai pentru livrarile efectuate "in aceeasi zi"). 
5. o singura livrare- daca efectuati comanda pentru mai multe produse in acelasi timp, atunci vi le vom livra impreuna, indiferent de numarul lor sau de faptul ca apartin unor branduri diferite. Stim ca timpul dumneavoastra este pretios! 
6. mentinerea clientului bine informat in permanenta-Veti fi sunat in timp util pentru a vi se comunica intervalul orar in care se va efectua livrarea, si astfel va veti putea planifica ziua asa cum doriti. 

Pentru produsele aflate pe stoc termenul este de 1-7 zile lucratoare; cele care nu sunt in stoc vor fi aduse in maxim 30 de zile lucratoare. livrarea in aceeasi zi si livrarea de a doua zi sunt posibile doar pentru Bucuresti, doar pentru comenzi date pana la ora 10.00 si doar pentru comenzi efectuate de luni-vineri.


Daca se opteaza ptr. plata la curier in momentul livrarii (ramburs), trebuie sa stiti ca pe langa transportul produselor se va mai percepe si taxa de ramburs a banilor, care este de 13.20 lei cu T.V.A.

Expeditii efectuate intre doua localitati in care S.C. Fan Courier Express S.R.L. si S.C. Urgent Cargus au filiale.

Pentru livrarile efectuate in afara filialelor locale ale S.C. Fan Courier Express S.R.L. si S.C. Urgent Cargus, se vor percepe alte tarife, asupra carora veti fi informat in momentul efectuarii comenzii.


Categorii

Producători

Oferte speciale

Folow Us